Hívjon minket!

Ünnepi ajánlatok

Szelestei Majális (min. 2 éj)

Érvényés: 2020.04.01.-től 2020.05.31.-ig

Húsvét Szelestén (min. 3 éj)

Érvényés: 2020. április 9.- 14. között

Pünkösd Szelestén (min. 3 éj)

Érvényés: 2020. május 29. – június 3. között

Augusztus 20. az arborétumban (min. 3 éj)

Érvényés: 2020. augusztus 18.-24. között

HU | EN | DE

 

Kedves Vendégeink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, újra megnyitjuk a Festetich Kastélyszálló és a Zsuzsanna Hotel kapuit.

2020. május 29.-től szeretettel várjuk kedves Vendégeinket.

Gyógyfürdőnk kizárólag szállóvendégeink részére vehető igénybe ülőfürdőként.

(Védőmaszk viselése az étteremben, recepción és a közösségi terekben kötelező, kérjük, hozzanak magukkal! Igény esetén, korlátozott számban, térítés ellenében mi is tudunk biztosítani.)

Addig már tényleg csak egy párat kell aludni, és újra jöhetnek hozzánk Szelestére! Most még üres a hotel és az étterem, de mi már gőzerővel azon dolgozunk, hogy rövidesen - természetesen minden óvintézkedést betartva - újra megnyithassuk kastélyunkat, és újra azt tegyük, amit a legjobban szeretünk: vendégül láthassuk Önöket!

Az ajándékutalványok, kuponok felhasználhatóságának határidejét meghosszabbítjuk 2020. december 20-ig, az eredetei felhasználási feltételek mellett.

A befizetett előlegek az újranyitást követően felhasználhatóvá válnak, ennek feltételeiről, illetve új időpontfoglalással kapcsolatban kérjük, e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) keressék értékesítő kollégáinkat.

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel kérjük Önöket, hogy kéréseikkel, kérdéseikkel mindenképpen írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keressék meg szállodánkat - minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak tudunk!

Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek abban bízva, hogy a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal és hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket!

Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel vezetősége és munkatársai